Cees heeft tegeltjes laten maken om te verkopen

Cees heeft tegeltjes laten maken om te verkopen

Cees loopt naar de poort en ziet een tweetal dozen staan. Ja dat zijn ze zegt hij vervolgens. Dan komt Jessie aangelopen. Was dat de supermarkt? vraagt hij. Cees laat vol trots weten dat de tegeltjes binnen zijn gekomen. Wel vraagt hij aan Jessie of hij hem een handje kan helpen, omdat de dozen veel te zwaar zijn. Jessie geeft aan dat het voor hem wel te doen is en tilt zonder problemen één van de twee dozen op en samen lopen ze richting de silo. Aangekomen in de silo pakken ze de doos uit. Zo, dat is zeker een mooie verpakking roept Jessie. Hiske en Adriaan, die in de keuken staan, horen dit en komen aangesneld. Dan pakt Jessie één van de tegels uit de verpakking. Kijk dan roept hij. Iedereen is heel enthousiast over het uiterlijk van het tegeltje. Dat wilt iedereen toch op zijn wc hebben hangen grapt Adriaan vervolgens. Dan pakt Cees het tegeltje over van Jessie en vol trots toont hij deze. Dit is echt heel gaaf zegt hij dan.

Daarna loopt Cees met een tegeltje over het terrein. Zodra hij bij de caravan is stapt hij naar binnen, waar hij Brandon tegen komt. Nou ze zijn binnen hoor! zegt hij. Brandon pakt de tegel over van Cees en al glimlachend bekijkt hij deze goed. Mij lijkt het leuk om er één op te hangen in het sanitair gebouw zegt Brandon. Dit had Cees al in zijn gedachte en geeft aan dat hij dit ook al had bedacht. We moeten alleen nog een goede plek uitkiezen voegt hij eraan toe. Dylan, die aan de andere kant van de caravan bezig is met het zetten van een tatoeage, roept dan vervolgens dat ze hem in de wc moeten hangen. Dat wanneer je op de wc zit, je hem dan altijd goed ziet. Wat vinden jullie van de tegeltjes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *