Adriaan ontvangt een videoboodschap van Erik Dekker

Adriaan ontvangt een videoboodschap van Erik Dekker

Terwijl Adriaan buiten bezig is, wordt hij geroepen door Merel. Adje, Ik heb een leuke videoboodschap van Erik Dekker voor je roept ze. Adriaan reageert hier erg enthousiast op en rent snel naar de silo. Hij vraagt hoe het met je is zegt Merel. Adriaan vraagt zich af of ze al stiekem naar de videoboodschap heeft gekeken. Oh, mijn hartje gaat wel sneller gaat Adriaan vol spanning verder. Samen met Merel kijkt Adriaan naar de videoboodschap van de wielrenner. Hoe gaat het met je? Hoe gaan de voorbereidingen? Hoe gaat het met de hometrainer vraagt Erik zich af. Glimlachend reageert Adriaan hierop en hij begint gelijk met het typen van de reactie voor Erik. Wat ga je terugsturen vraagt Merel. Adriaan laat weten dat hij gaat vertellen wat zijn recordtijd is, hoeveel hij al fietst en hoe zijn fietsplanning vanaf maandag zal gaan zijn. Erik Dekker sluit de videoboodschap af met, ik ben heel erg benieuwd. Nog een paar weken, nog even doorzetten en ik hoop dat je het nog steeds even leuk vindt. Adriaan reageert met een glimlach. Absoluut, ik vind het écht wel te gek. Ik vind het berichtje ook echt te gek eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *