De bewoners krijgen een workshop krav maga

De bewoners krijgen een workshop krav maga

De poort van Utopia 2 gaat open en er komen twee mannen het terrein op die de bewoners een les Krav Maga gaan geven. Nadat ze zich aan iedereen hebben voorgesteld, vertellen ze wat er op de planning staat. Kaylee, wij zijn speciaal voor jou gekomen zegt de instructeur. Dan vertelt hij dat hij samen met zijn collega wil proberen om het zelfvertrouwen van Kaylee een boost te geven. Vervolgens lopen ze met bijna de gehele groep richting een open stuk van het terrein en starten ze met de les. Zal deze workshop Kaylee gaan helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *