Cees voelt Gerrit aan de tand over Mylène

Cees voelt Gerrit aan de tand over Mylène

Gerrit is druk bezig met bakken wanneer Cees hem aanspreekt. Hij vraagt zich af of het niet vreemd voor hem was toen Mylène ineens door de poorten van Utopia 2 kwam. Wist je het? Gerrit schudt zijn hoofd en legt uit dat hij haar zelfs nog had uitgenodigd om op bezoek te komen. Heel bijzonder. Maar we hebben bijna geen contact voegt hij eraan toe. Cees kan zich voorstellen dat het vreemd is om met een ex te wonen. Geen last van jaloezie? Gerrit geeft toe normaliter wel een jaloers type te zijn maar hij hier bij Mylène totaal geen last van heeft. Ze heeft zich niet aan de afspraken gehouden en dat reken ik haar wel aan gaat hij verder. En voegt toe dat Mylène één op één een leuk meisje is maar in de groep verschrikkelijk in zijn ogen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *