Hiske en Andrea bespreken de dj set, wil Andrea ook dj’en?

Hiske en Andrea bespreken de dj set, wil Andrea ook dj’en?

Hiske en Andrea staan in het atelier wanneer de dj set ter sprake komt. Ik hoop voor Gerrit dat hij talent heeft zegt Andrea. Er zijn meer kapers op de kust, waaronder Maikel gaat ze verder. En ze geeft toe dat het haar ook leuk lijkt om te dj’en en ze als vrouw net iets unieker is dan Gerrit. Ik hoop dat hij talent heeft. Dat klinkt hard maar ik vind dat je ervoor moet werken. Hiske vraagt zich af of mensen hem de kans gaan geven om de dj set uit te proberen. Dat denk ik wel antwoordt Andrea. Maar ik hoop dat hij sterk in zijn schoenen staat eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *