Ex gedetineerde Jonathan verteld zijn verhaal

Ex gedetineerde Jonathan verteld zijn verhaal

Vanmorgen heeft Andrea de bewoners verteld dat zij heeft geregeld dat er een ex-gedetineerde in de mini samenleving zal komen spreken. Nu, uren later, is het zover. Goedendag, zegt de man in kwestie terwijl hij het Utopia 2 terrein oploopt. Zijn jullie lekker aan het voetballen? Al snel komen de bewoners hem verwelkomen en samen lopen ze richting de silo. Hier begint Jonathan te praten. Ik kom jullie graag vertellen hoe ik in de criminaliteit terecht ben gekomen, wat mijn ups en downs zijn geweest en hoe het is om vast te hebben gezeten. Ben jij ook zo benieuwd naar zijn verhaal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *