Waar moet Gerrit zijn dj set komen? Hij bespreekt dit met Jessie

Waar moet Gerrit zijn dj set komen? Hij bespreekt dit met Jessie

Jessie en Gerrit staan op het terrein wanneer de mannelijke bewoner over dj-set begint. Jij wilde het atelier hiervoor verbouwen? Gerrit knikt, maar legt uit dat het wel een probleem is dat de ruimte heel veel kieren bevat. Dan moet er een nieuwe vloer in en een nieuw plafond. Jessie knikt, maar denkt dat ze het atelier makkelijk geluiddicht zouden moeten kunnen maken. Er mag echter ook geen vocht binnenkomen, zegt Gerrit. De mannelijke bewoner vertelt dat hij al even heeft gekeken naar andere ruimtes, maar ze in dat geval nog meer kosten gaan maken. Ik weet het gewoon even niet meer. Jessie begrijpt de mannelijke bewoner. Zou een huisje geschikt zijn?, vraagt hij even later. Gerrit knikt. Ja, natuurlijk. Jessie stelt voor om dan gewoon in een huisje te gaan oefenen. Of in de boot, zegt Gerrit. Jessie denkt na. Ik zit er wel aan te denken om mijn bed te verplaatsen, dus misschien kan dat wel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *