Franny en Brandon praten over Jessie

Franny en Brandon praten over Jessie

Franny en Brandon zitten bij de vijver wanneer de vrouwelijke bewoonster over Jessie begint. Jullie hadden onlangs een discussie tijdens het werken op het terrein. Hoe is het nu tussen jullie? Brandon legt uit dat ze gewoon normaal doen, maar elkaar wel links laten liggen. Hij kan wel heel schijnheilig zijn en daar kan ik heel slecht tegen. De mannelijke bewoner legt uit dat hij roddels heeft gemaakt achter zijn onzekerheid en daarvan baalt. Ik liep bijvoorbeeld zonder shirt en dan maakt hij er een verhaal van dat ik dat voor jou doe. Franny knikt en denkt dat Jessie enkel op andere mensen let om zijn eigen onzekerheden te verbergen. Ik denk dat hij heel erg gevoelig is, maar het niet wil laten zien.
Ben je wel van plan om nog met hem te praten?, vraagt Franny even later. Brandon schudt zijn hoofd. Hij heeft genoeg kansen gekregen en ik ben er klaar mee. Brandon zegt dat Jessie de grootste roddeltante is van Utopia 2 en hij dat niet had verwacht toen hij binnenkwam. Zakelijk doet hij het goed, maar op persoonlijk vlak vind ik het een eikel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *