Andrea heeft een bijzondere spreker geregeld

Andrea heeft een bijzondere spreker geregeld

Wanneer de bewoners klaar zijn met het maken van groepsfoto’s, neemt Andrea het woord. Ik heb nog even wat, begint de vrouwelijke bewoonster. Er komt vanmiddag een man langs, een ex-gedetineerde uit de Dominicaanse Republiek. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat hij zowel schuldig als onschuldig heeft vastgezeten en tegenwoordig werkt als hulpverlener. Wij zitten natuurlijk niet gevangen, maar wel opgesloten. Vanmiddag komt hij vertellen hoe het was om vast te zitten en hoe hij succesvol is geworden. Merel is enthousiast. Wat leuk. Ook de rest van de bewoners zijn enthousiast. Ben jij ook zo benieuwd naar zijn verhaal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *