Heeft Cees zijn nieuwe slaapplek gevonden?

Heeft Cees zijn nieuwe slaapplek gevonden?

Cees heeft vannacht heel slecht geslapen in de caravan en daarom heeft Hiske voorgesteld om eens wat andere bedden uit te testen. Ah, dus dit is jouw plek,zegt Cees wanneer hij het huisje van de vrouwelijke bewoonster binnenstapt. Hikse knikt en legt uit dat hij beide bedden mag uitproberen. De oud bewoner gaat eerst voor het bed van Shelley en test dan die van de vrouwelijke bewoobster uit. Oh, dit is al beter, zegt Cees blij. Dit is goed. Hiske knikt en vertelt dat zij dan aan Gerrit en Andrea zal vragen of ze in de Mongoolse tent kan slapen. En met wie lig ik hier dan?, vraagt de oud bewoner. Met Shelley, antwoordt Hiske. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat Shelley het helemaal niet erg vindt en een vaste slaper is. Daarmee lijkt de slaapsituatie te zijn opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *