Kaylee en Dylan hebben een akkefietje

Kaylee en Dylan hebben een akkefietje

Gisteren is Andrea naar Dylan gekomen met de mededeling dat zij een verrassing voor Kaylee heeft geregeld. Morgen zal zij samen met Andrea een lesje Krav Maga krijgen om te werken aan haar zelfvertrouwen. Kaylee weet nog van niks, maar heeft wel het vermoeden dat er iets staat te gebeuren. Jullie doen zo stiekem, zegt Kaylee wanneer ze met Dylan in het huisje zit. De mannelijke bewoner vertelt dat ze beter bij Andrea kan vissen in plaats van bij hem door te vragen. Dat is niet eerlijk, want dan ga ik mezelf voorbij praten.  De vrouwelijke bewoonster knikt teleurgesteld. Maar je gaat het echt leuk vinden, zegt Dylan geruststellend. Oké, antwoordt Kaylee vertwijfeld. Ik hoop het. Wat is er nou?, vraagt Dylan even later. Ik vind je gewoon niet leuk, zegt Kaylee. Je doet gewoon raar en ik merk gewoon iets. Volgens de vrouwelijke bewoonster is de Dylan niet enthousiast en lacht hij niet. Hierop begint Dylan te grinniken. Kom op, schat. Kaylee schudt haar hoofd en vertelt dat hij haar aansteekt. Dylan legt uit dat ze niet naar hem moet kijken met de gedachte dat hij het niet leuk vindt. Misschien moet je wat meer kleurtjes aandoen, stelt Kaylee voor. Dylan lacht. Dat is goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 09:32

    Echt zielig hoe die jongen onder de plak zit bij haar.
    Deze relatie is gedoemd te mislukken want ze is veel te jaloers en wil veel te veel aandacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *