Maikel praat met Hiske over het vertrek van Christel

Hiske en Maikel zitten in de silo wanneer zijn keuze om Christel naar huis te sturen ter sprake komt. Het was voor mij een keuze tussen wie wil ik hier hebben en ontwikkeling, legt de nieuwe bewoner uit. Die factoren stonden voor mij naast elkaar. Maikel legt uit dat hij vindt dat Mylène, Jens en Kaylee grotere sprongen kunnen maken dan Christel. Hiske knikt. Dus je hebt gekeken naar wat hier nog mogelijk is. De nieuwe bewoner legt uit dat de vrouwelijke bewoonster er al elf maanden zat en hij iets groots had verwacht na zo’n tijd. Maar wat hebben de andere mensen die hier lang zitten voor groots gebracht dan?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Maikel legt uit dat dit hem ook tegenvalt, maar hij nu moest kiezen. Dus jij gaat dat anders doen, zegt Hiske. Dat hoop ik wel, antwoordt de nieuwe bewoner. Ik sta nog steeds achter mijn keuze. De nieuwe bewoner vraagt zich af hoe de vrouwelijke bewoonster zich er nu onder voelt. Nog steeds heel vervelend, geeft Hiske toe. Ze legt uit dat ze het niet zag aankomen, maar het is zoals het is. Het slijt wel en we gaan weer verder. Vind jij dat Maikel de juiste beslissing heeft gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Henny at 10:08

    In mijn beleving, heeft hij de verkeerde keuze gemaakt. Wat gaat Jens, Mylene of Kaylee nog brengen dan? Sjaan kleeft aan en Kaylee is alleen maar op Dylan aan het letten. Geen idee waar dit naar toe gaat, dus het zal mij benieuwen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *