Cees heeft niet goed geslapen. Zal hij een andere slaapplaats krijgen?

Cees heeft niet goed geslapen. Zal hij een andere slaapplaats krijgen?

Cees en Adriaan liggen in de caravan wanneer de mannelijke bewoner zijn bed uitklimt. Zo, is het tijd, fluistert Cees. Ik heb nog geen oog dichtgedaan. Adriaan schrikt. Oh, wat erg. De oud bewoner legt uit dat hij alleen maar ventilatoren heeft gehoord en gesnurk. Het waait hier ook naar binnen. Adriaan knikt en stelt voor om anders te kijken naar een andere slaapplek. Wat erg voor je!

Even later loopt Adriaan naar Cees toe en legt uit dat hij met Hiske heeft gepraat en zij heeft voorgesteld dat hij in het huisje kan slapen. Misschien is dat beter. Adriaan zegt dat een goede nachtrust belangrijk is en Shelley toch plaats vrij zal moeten maken voor de oud bewoner. Even later mengt Hikse zich in het gesprek. Laten we een beddentest doen vandaag, stelt de vrouwelijke bewoonster voor. Je gaat alle bedden testen en het fijnste bed is het bed waar jij gaat slapen. Cees geeft aan dat hij geen bijzondere positie wil innemen. Maar je moet wel goed slapen, reageert Adriaan. We moeten een oplossing vinden. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *