Mylène ontvangt post van het thuisfront

Mylène ontvangt post van het thuisfront

Mylène was afgelopen avond rustig met de eendjes aan het spelen, wanneer ze leuk nieuws krijgt. Kaylee loopt met post rond en seint dat deze is bestemd voor Mylène. Ze weet niet wat ze ziet en is door het dolle heen. Mylène springt een gat in de lucht wanneer ze de post in handen krijgt en gaat direct in haar huisje zitten. Ze lijkt duidelijk blij te zijn met haar post en moet hard lachen om de woorden die ze leest. Tijdens het lezen blijven de tranen niet weg en al snel kust ze de brieven. Wat zal er in de post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *