Thomas Berge steunt Merel bij haar opsluiting voor Free a girl

Thomas Berge steunt Merel bij haar opsluiting voor Free a girl

Merel staat met de andere bewoners te kletsen, wanneer en bijzonder bezoek binnenkomt. Thomas Berge komt binnen met een kooi voor Free a Girl. Merel is door het dolle heen en rent op Thomas af. Merel gaat zich tijdens de aankomende markt, zondag 12 mei, voor twaalf uur lang opsluiten om aandacht te vragen voor Free a Girl, dit was een droom. De bewoners zetten de kooi op de juiste plek en gaan daarna met Thomas in de silo zitten, het is een supermooi doel. Thomas vertelt zijn verhaal over Free a Girl, terwijl de andere bewoners aandachtig luisteren. Zal het Merel lukken twaalf uur opgesloten te zitten in de kooi?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *