Franny krijgt een tattoo van Kaylee

Franny krijgt een tattoo van Kaylee

Voordat de bewoners gaan eten neemt Franny plaats in de stoel van de tattooshop. Kaylee, die naast haar zit, pakt haar spullen om een tattoo te zetten bij Franny. Franny heeft besloten een tattoo te nemen op haar onderarm en vandaag laat ze hem zetten door Kaylee. Dylan kijkt toe terwijl zijn vriendinnetje de tattoo zetten. Nadat Franny een tijd in de stoel heeft gezeten, is ze eindelijk klaar om het eindresultaat te zien. Wat mooi, zegt ze enthousiast. Franny lijkt duidelijk blij te zijn met het eindresultaat en geeft Kaylee een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *