Andrea heeft voor Shelley een verrassing geregeld, tegen haar onzekerheid

Andrea heeft voor Shelley een verrassing geregeld, tegen haar onzekerheid

Dylan zit in zijn huisje wanneer Andrea binnen komt lopen. Ze legt uit dat ze een lesje Krav Maga heeft geregeld voor haar en Kaylee. Supervet antwoordt Dylan op zijn beurt. Andrea knikt. Leuk hè. Dat is goed voor haar onzekerheid. Wat denk je dat ze er zelf van vindt gaat ze verder. Dylan denkt dat ze het heel tof gaat vinden. Lekker geregeld benadrukt hij. Andrea lacht. Ik hoop dat ze er wat sterker van wordt, maar nog niet tegen haar zeggen benadrukt ze. Wat gaat Kaylee van deze verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *