Shelley en Jessie hebben een aanvaring over de kalender

Shelley en Jessie hebben een aanvaring over de kalender

Jessie en Shelley zitten achter de computer wanneer Shelley over haar kalender begint. Ben jij mijn kalender aan het maken? vraagt ze. Ik heb zelf foto’s ervoor voegt ze eraan toe. Jessie knikt en legt uit dat de kalender al besteld is. Jammer, dan is dat nu te laat gaat hij verder. Shelley vraagt zich af waarom hij het niet met haar overlegd heeft. Ik had zelf foto’s. Deze vind ik allemaal niet mooi. Jessie knikt maar legt uit dat hij ze wel mooi vindt. We hebben er maar tien besteld, dan moeten we erna een nieuwe maken.

Wat later zit Shelley achter de computer wanneer Jessie vraagt wat ze aan het doen is. Ik ben ‘m aan het veranderen antwoordt Shelley. Ik vind het jammer dat je niet met me hebt overlegd vervolgt ze. Jessie legt op zijn beurt uit dat ze al wist dat ze kalenders aan het drukken waren. Maar waar was je toen? Shelley vindt wel dat Jessie met haar had moeten overleggen. Toen de kalender op de webshop werd gezet, vond ik het leuk. Maar ik dacht wel dat ik mijn eigen foto’s had mogen uitkiezen vervolgt ze. Jessie vindt haar wispelturig en vindt het raar dat ze hier nu pas mee komt. Twee weken hoor ik er niets over tot ik alles besteld heb. Jessie stelt voor dat ze het dan zelf doet. Kleutergedrag. Veel succes eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *