Cees wijst de bewoners uit Utopia 2 op hygiëne

Cees wijst de bewoners uit Utopia 2 op hygiëne

Terwijl Jens en Mylène op de bank zitten, begint Mylène over de koelkast. Vind je de ‘m smerig, Cees? roept Mylène. Cees zucht. Ach! Mylène stelt voor om de koelkast schoon te maken. Hierop loopt Cees naar de koelkast op deze te openen. Graag! Moet je eens kijken, dit kan toch echt niet voegt hij eraan toe. Jessie komt aanlopen en lacht. Ik zie het probleem niet. Het is gewoon een koelkast en alles is toch koud? Op een grappige manier laat Cees zien hoe de koelkast waarschijnlijk zo vies is geworden en wijst iedereen er nogmaals op dat dit echt niet kan. Zo te zien stellen sommige bewoners al uit zichzelf voor om wat te doen aan de hygiëne. Wat gaat Cees nog meer bereiken tijdens zijn verblijf in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *