Adriaan geeft toe dat hij het idee had dat Maikel doelloos was

Adriaan geeft toe dat hij het idee had dat Maikel doelloos was

Adriaan en Maikel staan op het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan over Jens begint. Hij is echt mijn maatje hier zegt hij. Adriaan legt uit dat Jens eerlijk is en zegt wat hij denkt. Maikel knikt en legt uit dat hij eerst dacht dat hij niet met hem zou klikken. Maar ik kan altijd met iedereen wel een beetje babbelen voegt hij eraan toe. Adriaan geeft toe dat hij het idee had dat Maikel doelloos was, maar hij hem uiteindelijk wel oké vindt. Maikel begint te lachen. Ik ben gemotiveerd op mijn eigen manier zegt hij. Ik vind wel mijn eigen weg verzekert hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *