Erik ergert zich aan zijn mede bewoners, er wordt nogal overdreven

Erik ergert zich aan zijn mede bewoners, er wordt nogal overdreven

Jessie zit achter de computer wanneer Dylan naar boven komt lopen. Eenmaal bij de laatste trede aangekomen, maakt de trap een krakend geluid. Krak zei de trap zegt Dylan. Nee reageert Jessie verschrikt. Is ie nu stuk? Hij besluit snel te kijken en ziet dat de trede een beetje beweegt. Die moet gerepareerd worden concludeert hij. Mylène en Jens zetten vervolgens het gebied direct af met een lint.
Wat later loopt Jessie naar Erik om hem over de trap in te lichten. Erik antwoordt dat hij zo wel even naar de trede zal kijken. Wanneer hij bij de trap aankomt, bekijkt hij het probleem. Nou nou wat erg is dit zeg zegt hij sarcastisch. Lekker latje eronder en klaar voegt hij eraan toe. Het is allemaal zo overdreven zegt Erik wanneer hij het terrein over loopt. Adriaan lacht en vraagt zich af waarom hij zich zo ergert. De trap kan je een millimeter bewegen en direct wordt het gebied afgezet. Wat een figuren hier eindigt Erik.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *