Shelley staat haar slaapplek niet af aan Cees en legt hem uit waarom

Shelley staat haar slaapplek niet af aan Cees en legt hem uit waarom

Na het vertrek van Christel had Jessie het idee geopperd om Cees in haar bed te laten slapen omdat hij in zijn ogen een schone en goede plek verdient. Shelley wilde echter ook graag op deze plek slapen en daarom is uiteindelijk besloten om de oud Utopia 1 bewoner in de caravan onder te brengen. Nu Cees in Utopia 2 is, laat Adriaan hem zijn slaapplek zien. Hier gaan we met zijn vieren slapen zegt Adriaan. Ik ga op de grond voegt hij eraan toe. Niet veel later komt Shelley binnen. Ze legt uit dat ze het echt niet grof bedoelde maar ze heel graag weg wilde van de plek waar ze sliep. Ik wil niet egoïstisch overkomen benadrukt ze. Cees knikt en legt uit dat het wel zo is overgekomen. Shelley legt uit dat ze heel graag wilde verhuizen en ze het echt niet persoonlijk bedoelde. Dat geloof ik ook antwoordt Cees. Het is goed. En als het niet werkt, dan gaan we gewoon ruilen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:29

    Jullie hebben vast niet naar Utopia l gekeken zo bijzonder is die Cees niet hoor. In de Yort is nog plek zat maar dat zal Gerrit niet fijn vinden dan moet hij zijn handen laten wapperen van Cees want mopperen kan hij als de beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *