Cees keert voor een week terug in Utopia 2

Cees keert voor een week terug in Utopia 2

Adriaan en Jessie staan voor de poort te wachten wanneer de deur opengaat. Oud bewoner Cees loopt Utopia 2 weer binnen. Hé roept hij vrolijk wanneer hij Jessie in knuffel geeft. Alles goed? Jessie knikt en vraagt zich af hoe het met hem gaat. Cees legt uit dat het naar omstandigheden prima gaat en hij veel zin heeft in de week. Ook de andere bewoners komen naar de poort om de oud Utopia 1 bewoner te verwelkomen. Wat later lopen de bewoners samen met Cees richting de silo waar ze met zijn allen bij elkaar gaan zitten. Ik ben zo blij dat je er bent zegt Adriaan. Cees lacht. Dankjewel, bedankt voor de uitnodiging. En legt uit dat het hij het heel bijzonder vindt om in Utopia 2 te zijn. En laat weten dat hij vijftien maanden in Utopia 1 heeft gezeten en twee jaar geleden geopereerd is geweest en nu nog steeds ziek is. Ik heb een motto, en dat is blijf zeilen op de wind van vandaag. Cees legt uit dat hij er iets leuks van wil maken deze week en de groep wil helpen om geld te verdienen. Hoe zal Cees zijn week verlopen en wat krijgt hij voor elkaar om te veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *