De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 8 mei

De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 8 mei

Op deze nieuwe dag zijn alle bewoners bij elkaar gekomen voor een vergadering. Jessie legt uit dat er nog een hoop moet gebeuren voor de markt van aanstaande zondag, waaronder het maken van kistjes. De kleding komt binnenkort ook binnen, waarna we met zijn allen kunnen gaan plotteren. En voegt eraan toe dat hij graag pollies wil maken van Cees, zodat ze deze kunnen verkopen. Daarna neemt Hiske het woord en begint over de pindarotsjes die nog ingepakt moeten worden. Ook moeten er handgeschreven briefjes bij. Over een aantal dagen komt de voedselbank langs om de cadeautjes op te halen. Adriaan legt uit dat hij kistjes moet maken, aan het trainen is voor de Alpe d’Huez en hij niet goed is in schrijven. Maar het gaat om dertig briefjes schrijven reageert Merel. Adriaan knikt en zegt dat hij in Utopia 2 zit voor zijn eigen idealen en nu bezig is met het egaliseren van het terrein op een plek waarmee het eigenlijk niet eens is. Ik wil best helpen, maar het kost mij heel veel energie om stenen te verplaatsen. Er wordt nooit iets met mij overlegd, maar er wordt altijd verwacht dat ik maar weer stenen ga verplaatsen gaat hij verder. Merel knikt en zegt dat in het geval iedereen zo negatief denkt ze niet verder komen. Ik ben niet negatief, maar realistisch antwoordt Adriaan. Jens mengt zich nu ook in het gesprek en legt uit dat er een heleboel werk moet worden verzet en niet iedereen zijn handen uit de mouwen steekt. Ik begrijp wel dat Adriaan er wat dat betreft een hard hoofd in heeft, dus we moeten echt met zijn allen aanpakken benadrukt hij. En voegt eraan toe dat hij het niet erg vindt om te schrijven, dus hij wel de briefjes van Adriaan op zich wil nemen. Mylène vindt echter dat iedereen gewoon een halfuurtje tijd vrij zou moeten kunnen maken. Hiske laat vervolgens weten dat ze een opbouw en afbouwrooster heeft gemaakt voor de markt van aanstaande zondag. Verder moet iedereen nadenken over zijn of haar producten en moet het terrein gedaan worden. En daarmee zit de vergadering van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *