Wat houdt de bewoners uit Utopia bezig tijdens de avond van 7 mei?

Wat houdt de bewoners uit Utopia bezig tijdens de avond van 7 mei?

Het ging er afgelopen avond rustig aan toe in Utopia 2. Shelley heeft post van het thuisfront ontvangen, waar ze uiteraard super blij mee was. De post van haar familie deed haar duidelijk goed, want ze las deze met een grote glimlach op haar gezicht. Na het lezen van de post is het voor Shelley weer tijd om te werken, er wacht namelijk een kappersklant op haar. De rest van de bewoners besluiten ondertussen lekker hun eigen ding te doen. Adriaan en Jens gaan sportief spinnen en Merel en Jessie zitten samen achter de computer in de silo. Wat later nemen Andrea, Shelley, Erik en Gerrit nog even plaats op de banken in de silo om gezellig met elkaar te kletsen voordat ze gaan slapen. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *