Jessie doet een heftige uitspraak over Brandon

Jessie doet een heftige uitspraak over Brandon

Eerder heeft Jessie een aanvaring met Brandon en Erik gehad. De bewoners waren nogal erg boos op elkaar en zagen het even niet meer zitten om samen te werken. Erik en zijn mede bewoner Brandon gingen uiteindelijk weer samen aan het sanitairgebouw werken en schonken geen aandacht meer aan Jessie. Wanneer de bewoners vanavond aan het eten zijn in de silo, zitten Jessie en Erik tegenover elkaar. Het ziet ernaar uit dat Jessie zich toch een beetje schuldig voelt, want hij probeert een gesprek met Erik aan te gaan. Hoe gaat het met het sanitairgebouw vraagt hij voorzichtig. Erik geeft geen antwoordt en Merel begint te lachen. Gaat goed antwoordt hij uiteindelijk. Jessie begint te lachen. Ik was vanochtend een beetje boos. Sorry zegt Jessie dan. Ik ook. Ik was woest laat Erik op zijn beurt weten. Jessie biedt nogmaals zijn excuses aan. Merel vraagt daarna aan Jessie of hij ook klaar is om het goed te maken met Brandon. Nee, die ben ik zat antwoordt hij stellig. Neus neus, de volgende ronde voegt hij eraan toe. Ik heb het nog niet vaak gehad, dat ik zo klaar met iemand was zegt hij tegen Jens die naast hem zit. En doorgaans gaan die naar huis eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *