Gaat Gerrit het atelier van Christel overnemen?

Gaat Gerrit het atelier van Christel overnemen?

Hiske en Gerrit lopen over het terrein wanneer Gerrit over het atelier begint. Chris is natuurlijk weg zegt hij. En we hebben het atelier voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij op zoek is naar een geluiddichte ruimte voor een dj set, zodat hij kan oefenen. Nu is deze ruimte vrij, zou dat eventueel kunnen? Hiske knikt.  Ja, wat mij betreft wel. Maar ik denk dat je er nog veel werk aan gaat krijgen om ‘m geluiddicht te krijgen. Ze legt uit dat in het geval de groep geen behoefte meer heeft aan een atelier, het een goede oplossing zou zijn. Prima eindigt ze. Zal de groep open staan voor Gerrit zijn voorstel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:40

    Stop met hier weer geld in te steken.Ze hebben geen buren aat hij lekker gaan oeffenen duurt toch niet lang. Zijn handen kunnen niet buiten zijn zakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *