Jessie uit zijn frustraties bij Merel, stopt hij met de financiën?

Jessie uit zijn frustraties bij Merel, stopt hij met de financiën?

Jessie en Merel staan te scheppen wanneer Jessie zijn frustraties uit. Ik sta al vanaf dag één met een gebroken teen te werken zegt hij. Maar de rest is te beroerd om mee te helpen. Stelletje vuile schoften. En laat weten dat hij erover zit na te denken om per 1 juni te stoppen met de financiën. Ga weg, Jessie reageert Merel. Wie gaat het dan doen? Jessie haalt zijn schouders op. Geen idee, dat boeit me niet. Volgens hem werkt hij heel hard maar krijgt hij er niets voor terug. Waar doe ik het dan allemaal voor? Merel knikt en legt uit dat ze niet bij de pakken neer moeten zitten. Dan wordt er straks helemaal niks meer gedaan eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *