Brandon en Jessie hebben een flinke ruzie en staan lijnrecht tegenover elkaar

Brandon en Jessie hebben een flinke ruzie en staan lijnrecht tegenover elkaar

Jessie en Mylène staan op het Utopia 2 terrein over de discussie met Erik en Brandon te praten. Brandon heeft gezegd dat hij zou kijken of Erik hulp nodig heeft en zodra hij alleen verder kan, hij zou helpen met scheppen legt Mylène uit. Jessie schudt zijn hoofd en laat weten dat ze al lang hadden afgesproken dat ze allebei kwamen helpen. Ze zijn gewoon niet gemotiveerd en te beroerd om iets te doen voegt hij eraan toe. Wat later loopt Mylène naar Brandon om hem in te lichten over het gesprek. Heb je weer een grote smoel over me? roept Brandon vervolgens richting Jessie. Grote smoel vraagt Jessie. Brandon knikt. Met je grote bek. Dit schiet in het verkeerde keelgat bij Jessie. Met je grote bek? Kan je niet eens normaal gaan praten? What the f*ck is er met jou aan de hand? Hierop komt Mylène tussen de twee mannen staan. Ben je tof aan het doen zegt Jessie uitdagend. Tof? Dan mag jij zeggen voor voor wie reageert Brandon fel. Roddeltante ben je vervolgt hij. Volgens hem zegt Jessie allerlei dingen die niet kloppen en maakt hij Erik belachelijk. Jullie zouden toch meehelpen? zegt Jessie. Jij hebt gewoon moeite met dingen voor een ander te doen. Brandon gelooft niet wat hij hoort. Niets voor een ander doen? Het is goed. Hierop loopt hij weg. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. goudvink at 18:12

    jij bent een flapdrol bo lus,Brandon en Eric zijn de enige die wat doen en Adriaan niet te vergeten
    Jessie heeft alleen maar een grote bek maar werken ho maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *