Brandon neemt het voor Erik op en spreekt Jessie aan

Brandon neemt het voor Erik op en spreekt Jessie aan

Erik en Jessie een hebben ruzie gehad over het egaliseren van het Utopia 2 terrein. Wanneer Erik kwaad is weggelopen, loopt Brandon naar Jessie toe. We hebben de afspraak gemaakt dat Erik verder werkt aan het sanitairgebouw begint hij. Daarbij zou ik kijken of ik hem nog ergens mee kan helpen. En nu is het opeens Erik waarom ben je er niet? Volgens Brandon wordt Erik nu voor lul gezet, terwijl er een duidelijke afspraak is gemaakt. Jessie schudt zijn hoofd en is ervan overtuigd dat dit te maken heeft met het feit dat Erik er gewoon geen zin in heeft. Ik heb vanochtend nog gezegd dat we vandaag weer aan het terrein zouden gaan werken benadrukt hij. Brandon legt uit dat hij dit heel bijzonder vindt. Dan heb je blijkbaar niet goed geluisterd, dat vind ik jammer eindigt hij. Daarmee lijkt de discussie ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *