Erik is kwaad op Jessie, hij dramt en wil te veel

Erik is kwaad op Jessie, hij dramt en wil te veel

Jessie wil met de hele groep gaan scheppen om het Utopia 2 terrein te egaliseren maar Erik lijkt andere plannen te hebben. Hij is druk bezig met het sanitairgebouw en heeft hierom geen tijd om te helpen. Je wilde dat gebouw af hebben, of niet vraagt hij kwaad. Jessie legt uit dat ze ook aan het evenement moeten werken. Je wilt dit, je wilt dat reageert Erik kwaad. Je wilt veel te veel voegt hij eraan toe. Jessie antwoordt dat er zeven dagen in een week zitten en het scheppen slechts een halve dag in beslag neemt. Ik heb er al geen zin meer in zegt Erik. Dat is lekker makkelijk reageert Jessie. Erik schudt zijn hoofd en geeft aan dat hij zit te drammen. Je komt nu opeens tijd te kort, terwijl je hiervoor genoeg tijd hebt gehad voor het sanitairgebouw gaat Jessie geïrriteerd. Volgens hem komt het Erik nu wel makkelijk uit om dit excuus te gebruiken. Hou je bek man, kneus reageert Erik op zijn beurt. Ik doe helemaal niks meer verzekert hij.  Jessie knikt. Dat is goed. Kleuter eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *