Andrea vindt dat er geen structuur is in de organisatie

Andrea vindt dat er geen structuur is in de organisatie

Andrea en Shelley zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer Shelley over de vergadering begint. Heb ik veel gemist vraagt ze. Andrea schudt haar hoofd en laat weten dat ze niet in de actiepunten voorkwam. Shelley vraagt zich af of de planning voor het festival al duidelijk is. Nee antwoordt Andrea. Maar we gaan vandaag weer beginnen met scheppen voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze het vreemd vindt dat er een aantal weken geleden werd verkondigd dat ze wat betreft evenementen niet achter de feiten aan moeten lopen maar ze nu nog niet eens een terrein hebben voor het feest. Klopt antwoordt Shelley. En vertelt dat het ook nog niet bekend is waar het podium komt te staan. Andrea legt uit dat er geen structuur is in de organisatie. Er is meer onduidelijk dan dat er duidelijk is. En het atelier? vraagt Shelley wat later. Andrea geeft toe dat ze is vergeten om het onderwerp in de vergadering te gooien. Ik zal het morgen wel in de vergadering vertellen. En neemt zich in ieder geval voor het gebouw af te maken in de vorm zoals Christel het voor ogen had. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *