De bewoners in Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 7 mei

De bewoners in Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 7 mei

Alle bewoners hebben zich in de silo verzameld voor de wekelijkse vergadering. Alleen Mylène en Shelley liggen nog in bed. Jessie laat weten dat er nog een hele lading kleding wordt geleverd die op de markt verkocht kan worden. Ook kan een deel gebruikt worden voor Trouble in Paradise. En voegt eraan toe dat ze buiten de markt ook moeten nadenken over de producten die tijdens de brainstorm verzonnen zijn. Daarbij komt Cees deze week en het lijkt me goed als hij de rondleidingen tijdens de markt gaat verzorgen gaat hij verder.

Wat later komt Maikel aan bod. Kunnen we de dj booth die ombouwen tot een cocktailbar vraagt Jessie. Hier lijkt Gerrit het niet mee eens te zijn. Bepaal jij dat in je eentje? Jessie schudt zijn hoofd maar legt uit dat de dj booth hier prima voor gebruikt kan worden. Vind je van niet dan? Gerrit legt uit dat dit er niet toe doet. Ik ben het niet eens met hoe dit gaat benadrukt hij. Jens begint over het volgende onderwerp. Wie staat er allemaal open voor plateau praat? Hij legt uit dat dit inhoudt dat mensen een sessie bij de bewoners kunnen boeken en tien minuten met hen kunnen kletsen. Daarna vertelt Merel dat ze zich aanstaande zondag zal laten opsluiten voor Free a girl. Ik heb hiervoor een donatie pagina aangemaakt op onze webshop en mijn streefbedrag is 5.000 euro. Ze vervolgt dat ze nog een hoop vrijwilligers nodig hebben voor het Trouble in paradise festival. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *