Oud Utopia 1 bewoner Cees komt terug naar Utopia 2

Oud Utopia 1 bewoner Cees komt terug naar Utopia 2

Brandon ziet een bericht binnenkomen en trekt snel aan de bel. Verzamelen schreeuwt hij over het Utopia 2 terrein. De bewoners verzamelen zich allemaal in de silo. Oud Utopia 1 bewoner Cees heeft de groep een videoboodschap gestuurd. Een paar uur geleden heeft Adriaan hem gebeld om te vragen of Cees een week komt logeren. Hij kan de hulp van de oud bewoner goed gebruiken om Utopia 2 weer schoon en georganiseerd te krijgen. Cees gaat graag in op de uitnodiging en vertelt de bewoners in een boodschap dat hij volgende week graag een week blijft logeren. Wat vet roept Jessie wanneer de video van zijn maatje is afgelopen. De bewoners geven Cees een groot applaus voor zijn boodschap en beginnen vervolgens te overleggen waar de oud Utopia 1 bewoner kan gaan slapen. Zal Cees Utopia 2 weer schoon krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joshua at 17:45

    Pff wat een afgezaagd programma wordt het ,kweet nu al dat er zogenaamd veel ruzie ’s met cees komen over het opruimen en poetsen , maar dat is alleen voor de kijkcijfers , de rest is allemaal nep, en gespeeld .
    Wat worden we weer misleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *