Hiske moet de afscheid van Christel nog altijd verwerken, het valt haar zwaar

Hiske moet de afscheid van Christel nog altijd verwerken, het valt haar zwaar

Het is een sombere dag voor Hiske. Ze heeft vandaag afscheid moeten nemen van haar vriendin Christel. Ze is weggestemd door nieuwe bewoner Maikel. Hiske neemt daarom even een momentje voor zichzelf. Ze loopt naar het atelier van Christel en ze stapt naar binnen. Dit is echt gek merkt Hiske op. Ze staat even stil en ze staart naar de kunstwerken. Ze staat met een mond vol tanden. En denkt aan de momenten dat ze samen met Christel heeft gewerkt aan kunstwerken. Daarna zucht ze en snikt. Ze lijkt het nog altijd zwaar te hebben en ze probeert haar tranen in te houden. Ondertussen voelt ze aan wat kunstwerken. Langzamerhand wordt het Hiske te zwaar en beginnen haar ogen te tranen. Ze voelt aan de stenen die ze gisteren nog samen hebben gemaakt. Een diepe zucht volgt. Zal Hiske zich weer kunnen herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *