Jessie en Adriaan hebben wederom een flinke ruzie over de moestuin

Jessie en Adriaan hebben wederom een flinke ruzie over de moestuin

Merel en Jessie organiseren een evenement voor het eenjarig bestaan van Utopia 2. De twee hebben bedacht waar op het terrein zij het evenement willen houden maar komen erachter dat Adriaan zijn moestuin hier heeft gemaakt. Jessie en Adriaan hebben een heftige ruzie. Was je er niet van op de hoogte dat dit de vip wordt? zegt Jessie geïrriteerd tegen Adriaan. Adriaan laat weten dat hij al zijn moestuin heeft verplaatst en het nu niet nog verder wil verplaatsen voor het evenement. Hier heb ik al grond ingestopt en hier heb ik al gebouwd. Dit wordt gewoon tuin, sorry gaat hij verder. Jessie neemt hier geen genoegen mee. Ik ga niet wijken voor twee broccoli. Wil je anders het hele terrein in je eentje. Adriaan lijkt de gedachten van Jessie niet te snappen en loopt boos weg. Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *