Christel neemt afscheid van de groep, ze verlaat definitief Utopia 2

Christel neemt afscheid van de groep, ze verlaat definitief Utopia 2

Maikel heeft besloten Christel naar huis te sturen, omdat zij genomineerd was. Nadat Christel haar spullen heeft gepakt en haar kist bij de poort heeft gezet trekt ze aan de bel. Ze roept de bewoners bij elkaar om afscheid te nemen bij de poort. Alle bewoners lopen naar de poort toe en nemen afscheid van Christel. Voordat ze vertrekt neemt ze nog wat foto’s met de andere bewoners. Ik ga mijn best doen beloofd Adriaan aan Christel. Ook Erik is emotioneel tijdens het afscheid van zijn maatje. Hiske kan niet stoppen met huilen en wil Christel niet loslaten. De twee fluisteren nog wat mooie woorden naar elkaar en zeggen dan gedag tegen elkaar. Bedankt iedereen voor de fijne gesprekken en het fijne avontuur. Ik ga een nieuw avontuur aan en daar heb ik zin in. Ik ga jullie missen sluit Christel af. Nadat Christel iedereen een knuffel heeft gegeven verlaat ze definitief Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Herma Swart at 15:54

  Ik vond dit de meest oneerlijke en onlogische wegstemming ooit !!!
  Pracht vrouw en goed voor iedereen die er even doorheen zat .
  Maar natuurlijk harts vriendin van Hiske .
  Het spelletje is echt ” gespeeld ” door de jongere ( nietsnutten & vooral slapende Utopianen ) ….

  Dank je voor alles Christel ….
  En ook nog een heel verlaat gecondoleerd met het tragische verlies van jouw vader … ?

  Het ga je goed mooi mens !!!
  ( Weet je wat ik dacht tijdens het kijken van vooral U2 ? Dat IEDEREEN op een strategisch moment het gevreesde mes in de rug krijgt !!! Het maakt echt niet uit hoe goed of slecht je bent !!! Of hoe oud of jong ….. De gevaarlijkste stemmer in U2 , was 100% de onberekenbare Adriaan , die jou eigenlijk zonder veel persoonlijke redenen op de bank heeft geplaatst met zijn 3 meedogenloze stemmen ) ???

  Liefs ,
  Herma ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *