Christel neemt afscheid van de groep, ze verlaat definitief Utopia 2

Christel neemt afscheid van de groep, ze verlaat definitief Utopia 2

Maikel heeft besloten Christel naar huis te sturen, omdat zij genomineerd was. Nadat Christel haar spullen heeft gepakt en haar kist bij de poort heeft gezet trekt ze aan de bel. Ze roept de bewoners bij elkaar om afscheid te nemen bij de poort. Alle bewoners lopen naar de poort toe en nemen afscheid van Christel. Voordat ze vertrekt neemt ze nog wat foto’s met de andere bewoners. Ik ga mijn best doen beloofd Adriaan aan Christel. Ook Erik is emotioneel tijdens het afscheid van zijn maatje. Hiske kan niet stoppen met huilen en wil Christel niet loslaten. De twee fluisteren nog wat mooie woorden naar elkaar en zeggen dan gedag tegen elkaar. Bedankt iedereen voor de fijne gesprekken en het fijne avontuur. Ik ga een nieuw avontuur aan en daar heb ik zin in. Ik ga jullie missen sluit Christel af. Nadat Christel iedereen een knuffel heeft gegeven verlaat ze definitief Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *