Brandon en Adriaan zijn van mening dat haar vertrek misschien het beste voor haar is

Brandon en Adriaan zijn van mening dat haar vertrek misschien het beste voor haar is

Brandon en Adriaan staan in de keuken en praten over wat er allemaal gebeurd is. Adriaan laat weten dat hij vanmorgen een gesprek heeft gehad met Maikel en dat hij vanaf dat moment eigenlijk al wist wat voor keuze Maikel gemaakt had. Dan kijken de twee naar buiten en zien ze dat Christel afscheid aan het nemen is van de groep. Ik weet niet zo goed of ik erbij moet gaan staan zegt Adriaan. Brandon geeft aan dat hij het ook een beetje ongemakkelijk vindt om erbij te staan omdat hij bij de vorige stemmingen Christel in de gevarenzone heeft gezet. Ik denk wel dat dit het beste voor Christel is nu kan ze het overlijden van haar vader misschien beter verwerken eindigt Brandon dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *