Hiske is er kapot van, ze weet niet hoe ze zonder Christel verder moet

Hiske is er kapot van, ze weet niet hoe ze zonder Christel verder moet

Hiske is vanaf het moment dat Maikel vertelde dat Christel Utopia 2 moet verlaten aan het huilen. Ze vindt het nergens op slaan dat juist Christel naar huis moet. Ik weet dat jij hier zo graag wilt blijven. En geeft aan dat ze haar plek maar al te graag aan Christel wil afstaan maar dat dit niet kan weet ze maar al te goed. Hoe moet dat nou verder dan? Zit ik een beetje tussen die jonkies gaat  Hiske huilend. Dan lopen de twee richting het atelier. Kijk nou eens hoe leuk. Je moet niet vergeten hoe waardevol je hier bent geweest zegt Hiske. De twee omarmen elkaar en Hiske zegt dan nogmaals dat ze Christel enorm gaat missen en dat ze op dit moment niet weet wat ze zonder haar in Utopia 2 moet doen. Gaat Hiske er bovenop komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *