Christel en Hiske zijn ontroostbaar na het besluit van Maikel

Christel en Hiske zijn ontroostbaar na het besluit van Maikel

Stil blijven staan? zegt Christel tegen Hiske terwijl ze twee omarmt naar het huisje lopen. Kom eens hier zegt Hiske tegen haar vriendin. Christel barst vervolgens in tranen uit wanneer ze samen aankomen in het huisje. Ik hou van je zegt Hiske terwijl de twee elkaar een knuffel geven. Christel snapt de woorden van Maikel niet en geeft aan dat ze niet begrijp dat hij heeft benoemd dat ze stil staat. Ik begrijp het niet benadrukt ze. Ook Merel voegt zich bij de dames en kan het moeilijk beseffen. Merel geeft aan dat ze er is voor Hiske. Dit is de bizarste exit tot nu toe geeft Merel aan. Ik ben niet vaak sprakeloos, maar nu weet ik echt niet wat ik moet zeggen eindigt ze. Wat vinden jullie van Maikel zijn keuze om Christel naar huis te sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *