Jens en Shelley bespreken de komst van oud bewoner Cees

Jens en Shelley bespreken de komst van oud bewoner Cees

Een aantal uur geleden heeft Christel de mini samenleving verlaten. Het was voor de bewoners moeilijk om afscheid te nemen, maar het leven in Utopia 2 gaat gewoon door. De bewoners hebben zojuist gelukkig goed nieuws gekregen. Namelijk, dat oud-Utopiaan Cees een weekje bij hen komt slapen. De bewoners reageerden enthousiast, maar het blijkt dat het goede nieuws wel wat teweegbrengt. De bewoners kunnen het niet laten om dit nieuws met elkaar te bespreken en daarom nemen Shelley en Jens samen plaats op het plateau, voor een  plateaupraat sessie. Wat vind jij ervan dat Cees komt? vraagt Jens nieuwsgierig. Shelley legt uit dat ze er veel zin in heeft, vooral omdat Cees heeft aangegeven Shelley graag te willen helpen met haar countryfeest. Jens daarentegen lijkt een beetje tegen Cees zijn bezoek op te kijken. Ik heb niet heel veel zin om aan het werk gezet te worden. Ik vind het wel fijn hoe ik nu bezig ben. Iemand die mij op de vingers kijkt, daar word ik niet heel vrolijk van.Wat vind jij van de komst van Cees?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *