Dave is beduusd van het vertrek van Christel

Dave is beduusd van het vertrek van Christel

De bewoners zetten zich al een tijdje in voor daklozen door hen een slaapplek aan te bieden in de mini samenleving. Dave is een vaste gast van de bewoners en weet nog niet dat zijn maatje Christel gister middag naar huis is gestuurd. Op krukken loopt Dave de poort door. Hoe gaat het?, vraagt Dave als hij Erik somber ziet zitten op een stoel. Niet zo goed, antwoordt Erik voordat hij Dave vertelt over het vertrek van Christel. Dave zag Christel voorheen altijd wel zitten en het vertrek van de vrouwelijke bewoonster komt voor hem dan ook als een grote verrassing. Dave eet wat beduusd zijn eten op en besluit na het eten het gesprek aan te gaan met Hiske. Ik wist het niet, anders was ik niet eens gekomen, reageert Dave op Hiske wanneer ze vraagt wat hij van het vertrek vindt. Hij zegt dat hij Christels knuffel nu juist heel goed kon gebruiken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *