Kunnen Jessie en Merel hun gevoelens nog ontkennen?

Kunnen Jessie en Merel hun gevoelens nog ontkennen?

Het was afgelopen avond bijna bedtijd in Utopia 2 en Jessie stelt voor om Merel naar haar huis toe te brengen. Hand in hand en dicht tegen elkaar lopen ze samen naar haar huis toe. Voordat de vrouwelijke bewoonster gaat slapen, geeft ze Jessie nog een dikke knuffel. Ondertussen ligt Franny in haar bed met grote ogen naar haar huisgenoot te kijken. Hebben jullie al gekust? vraagt ze nieuwsgierig. De twee bewoners giechelen en ontkennen dit. Merel slaat haar armen opnieuw om Jessie heen. Ah, jullie zijn zo schattig! onderbreekt Franny de spanningen. Jessie geeft Merel een lieve kus op haar voorhoofd en loopt dan naar zijn boot toe.  Zullen Jessie en Merel dan toch stiekem een beetje vlinders in hun buik hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *