Merel ergert zich aan Mylène omdat ze uitslaapt en niet bij de vergadering was

Merel ergert zich aan Mylène omdat ze uitslaapt en niet bij de vergadering was

Merel, Franny en Jessie lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Mylène en Shelley ter sprake komen. Ik kom voor de vergadering het Limburgse huisje binnen begint Merel het gesprek. Toen lagen Jens en Mylène te slapen, dus ik vertelde dat ik ze vijf minuten gaf. En voegt eraan toe dat Jens direct zijn bed uitkwam om te vergaderen maar Mylène gewoon verder ging slapen. Daarbij komt Shelley gedoucht en aangekleed aanlopen maar zegt niet of ze wel of niet naar de vergadering komt gaat ze verder. Vreselijk reageert Jessie op zijn beurt. Ik ga straks wel even naar ze toe gaat hij verder. Merel knikt en legt uit dat Jens en Mylène de laatste tijd elke ochtend vroeg zijn opgestaan maar nu ze weten dat ze niet naar huis hoeven weer rustig uitslapen. Ik word er chagrijnig van eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *