Jens is gefrustreerd door de verwijten die richting Mylène en hem gemaakt worden

Jens is gefrustreerd door de verwijten die richting Mylène en hem gemaakt worden

Jens zit achter de computer wanneer Jessie naast hem komt zitten. Ik heb irritaties naar Merel begint Jens. En legt uit dat ze zijn huis binnen kwam stormen met de mededeling dat iedereen al een halfuur op hen zat te wachten. Ze zei dat we alleen voor de stemmingen vroeg ons bed uit gingen afgelopen week. Duizend verwijten naar ons hoofd voegt hij eraan toe. Jessie knikt. Maar hoe zie jij het dan voor je vraagt hij. Mylène was de week voor de stemmingen half 8 wakker, nu is het 10 uur. Op dat moment komt Merel aanlopen die het gesprek aanhoort. Dit zijn geen aannames, maar feiten benadrukt ze. Jens schudt zijn hoofd en legt uit dat hij nu ook vroeg wakker was maar nog even bleef liggen. Maar je lag toch in bed, hoe je het ook wendt of keert antwoordt Merel. Jens legt daarna uit dat het geen probleem zou moeten zijn als hij even op bed ligt en niet op de hoogte was van de vergadering. En dan vervolgens worden er allerlei verwijten gemaakt over de stemmingen, wat niet het geval is vervolgt hij. Jessie vraagt zich af waar Mylène dan is. Wanneer Maikel aan komt lopen, stelt Jessie voor om samen naar Mylène te gaan. Je hebt haar niet weggestemd, maar ze ligt nog wel in bed zegt Jessie. Dat kan toch niet eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *