Mylené en Jens denken dat Shelley stem tactieken heeft doorvertelt aan Timothy

Mylené en Jens denken dat Shelley stem tactieken heeft doorvertelt aan Timothy

Timothy is op Jens en Mylène afgestapt omdat hij in de gaten heeft dat er bewoners zijn die op hem gaan stemmen. Om achter de waarheid te komen heeft Timothy gezegd dat Shelley alles aan hem heeft doorverteld en dat hij op die manier achter de stemmen van Mylène en Jens is gekomen. Jens en Mylène vinden dit kort gezegd een steek in de rug en besluiten daarom Shelley direct te confronteren. Heb jij het over de stemming gehad met Tim vraagt Jens op de man af. Nee. Ik heb Tim vandaag niet gesproken antwoordt Shelley verbaasd. Wat dan? vraagt ze verder. Jens laat weten dat Tim op dit moment een dubbelspel aan het spelen is. En legt uit dat Tim heeft gezegd dat Shelley alles door heeft geluld wat Jens en Mylène met haar hebben besproken. Echt? Dat is 100% niet waar reageert Shelley. Shelley twijfelt nu of ze vooralsnog een stem aan Timothy zal geven. Het verhaal was dus dat jij het lek bent en dat jij alles door l*lt naar hem toe zegt Jens. Het ziet eruit dat dat Jens en Mylène haar geloven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *