Gerrit vraagt naar Shelley naar haar stemverdeling

Gerrit vraagt naar Shelley naar haar stemverdeling

Ben je er klaar voor vraagt Jessie aan Shelley. Ik ben zo bang dat ik stemmen van jullie ga krijgen gaat hij verder. Die ga je ook krijgen laat Shelley met een glimlach weten. Jessie maakt er een beetje een grapje van en laat weten het haar niet echt kwalijk te nemen. Wie denk je dat er op de bank komen? vraagt hij uiteindelijk. Timothy, Christel en Hiske antwoordt Shelley.

Niet veel later nemen Gerrit en Shelley plaats op een bankje. Eindelijk mogen we onze stemmen verdelen. Op wie ga jij? vraagt Gerrit aan haar. Shelley laat weten dat ze op Jessie gaat stemmen, maar dat ze op het laatste moment er nog voor kan kiezen om haar stemmen onder drie verschillende bewoners te verdelen. Gerrit vraagt zich af of Shelley ook een stem aan Timothy gaat geven. Oh, jij wil iedereen nu gaan overhalen vraagt ze zich hardop af. Nee, mij niet zegt Shelley stellig. Tim komt sowieso op de bank, of ik nou mee doe of niet eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *