Merel, Hiske en Christel bespreken Jens zijn stem tactiek

Merel, Hiske en Christel bespreken Jens zijn stem tactiek

Nadat Christel heeft uitgesproken dat ze zich flink zorgen maakt over de naderende nominatieronde, gaat ze samen met Hiske en Merel verder over mede bewoner Jens. Ze denken dat hij nog wel voor een verrassing kan zorgen tijdens de stemming. Er worden heel veel spelletjes gespeeld zegt Merel. Wist je dat Jens drie stemmen aan jou geeft vraagt ze aan Christel. Hiske haar mond valt open van verbazing. Ik snap echt niet waarom zegt Christel met een lichte grijns. Merel vindt het op haar beurt ook vreemd. Jens trekt de laatste tijd heel erg naar Timothy toe. Daarom heeft ze Jessie ook al gewaarschuwd voor Jens. Merel heeft vernomen dat Jens op Christel gaat omdat Timothy al genoeg stemmen zal krijgen. Volgens Jens voeren Christel en Hiske niks uit heeft hij uitgesproken. Er gaan echt naaistreken uitgevoerd worden bij de stemming vermoedt ze. Aan wie zal Jens uiteindelijk zijn stemmen geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *