Hiske wil zoveel mogelijk stemmen voor Timothy verzamelen

Hiske wil zoveel mogelijk stemmen voor Timothy verzamelen

Hiske en Merel zitten samen op het bankje. Merel laat weten dat ze zenuwachtig is voor de naderende stemronde. Als het goed is, krijgt Timothy 19 stemmen laat ze aan Hiske weten. Dus aan de ene kant kunnen we nu nog snel twee mensen op de bank zetten en jullie, Christel en Hiske sparen. Hiske laat weten hier geen zin in te hebben, omdat ze niet gespaard wil worden. Haar enige doel is om heel veel stemmen voor Timothy te verzamelen. Terwijl Hiske en Merel dit verder met elkaar bespreken, wordt Hiske emotioneel. Viesnek zegt Hiske over Timothy terwijl de tranen in haar ogen staan.Denk jij dat Timothy

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *