Christel maakt zich zorgen over de nominaties

Christel maakt zich zorgen over de nominaties

Christel en Hiske zitten samen buiten en bespreken de nominatieronde van vandaag. Als Merel langsloopt, spreekt Christel haar aan. Hé Meer, je weet dat we misschien op de bank komen. Waarom kom je ons dan niet steunen vraagt ze zich af. Dit vindt ze heel erg jammer van haar. Merel wordt hiermee overvallen en laat weten dat ze gisteren bezig is geweest met haar nominatiespeech. Ze vertelt verder dat ze wel een gesprek met Hiske heeft gehad maar vindt Christel de afgelopen dagen veel zelfverzekerdheid uitstralen. Zo van, niemand maakt mij wat gaat ze verder. Echter geeft Christel aan dat ze zich af en toe héél alleen heeft gevoeld en zich best druk heeft gemaakt toen er veel over haar en de stemmingen werd gepraat. Ik voel me alles behalve krachtig benadrukt ze. Zo kwam ze juist wel over volgens Merel. Het spijt me echt, ik wist niet dat je je zo rot voelt verontschuldigt Merel zich. Zullen Christel en Hiske daadwerkelijk straks op de bank komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *